Onko cv:n päivittäminen hankalaa tai onko sinulla vaikeuksia sanoittaa osaamistasi? Työnhaku on ajankohtaista, mutta et tiedä, että mitä työnantajat odottavat hakemukselta. Työnhaku on iso askel ihmisen elämässä ja siihenkin voi valmentautua helposti. Olen toiminut mentorina sekä auttanut useita ihmisiä työhakemuksen tekemisessä ja haastatteluun valmistautumisessa. Minulta löytyy 2 valmista palvelupakettia työnhakuvalmennukseen:

  • Työnhakuvalmennus Mini 99 €
    Sisältää 2 kpl x 0,5h kahdenkeskistä Teams-tapaamista, joissa suunnitellaan yhdessä cv:tä ja työhakemusta. Lisäksi saat kirjalliset kommentit ja kehitysehdotukset cv:stä, hakemuksesta ja työhaastatteluun valmistautumisesta.
  • Työnhakuvalmennus Maxi 199 €
    Sisältää 2 kpl x 1h kahdenkeskistä Teams-tapaamista, joissa edellisten lisäksi sanoitetaan hakijan omaa osaamista ja etsitään henkilökohtaisia vahvuuksia. Tässä valmennuksessa ehditään paneutua myös tulevaan työhaastatteluun.

Verkostostamme löytyy myös vahvaa LinkedIn-osaamista, monipuolista rekrytointikokemusta sekä hyvät liike-elämän verkostot, joita voin käyttää tarvittaessa työhakemusten ja cv:n analysoinnissa. Voimme myös halutessasi räätälöidä valmennuksen sisältöä, joten kysy tarjous haluamastasi kokonaisuudesta.

Mikäli kiinnostuit palveluista, niin lähetä sähköpostia osoitteeseen pia@nepsyluotsi.fi ja sovitaan aika tapaamisille.

Takaisin etusivulle